RUŽA PANČEVA

O projektu

O projektu

Na području šireg centra Pančeva, na samo 17 km od Beograda, na uglu ulica Ružina i Svetozara Miletića, u naselju Kotež I, počela je izgradnja modernog stambenog objekta „Ruža Pančeva“. Dobra infrastruktura, blizina školi, vrtića, pošte, banke, prodavnica prehrambene robe i robe široke potrošnje, igrališta za decu, kao i miran deo grada sa pretežno stambenim blokovima, čini ovu lokaciju idealnom za porodice sa decom, a njena izdvojenost od gradske vreve čini je oazom za penzionere i starije ljude.

Na prostoru od 5,14 ara u ulici Svetozara Miletića br. 89a, biće izgrađena zgrada spratnosti Pr+5+Ps koja će se svojim izgledom izdvajati od drugih zgrada u okruženju. Zgrada je tako koncipirana da se stanari u njoj osećaju komforno i bezbrižno da im stanovanje bude ugodno i da im vreme posle posla bude što prijatnije.

Stambena zgrada „Ruža Pančeva“ će se sastojati od nivoa Prizemlja, gde će biti smeštena parking zona, 5 spratova različitih površina i struktura,komfornih dvosobnih i trosobnih stanova, kao i povučenog sprata sa 3 stana veće kvadrature sa terasom ili lođom, sa kojih se pruža prelep pogled na panoramu Pančeva.

Zgrada će imati jedan ulaz sa jednim putničkim liftom za 8 osoba koji će stanare voziti od garaže do njihovih stanova.

U izgradnji stambene zgrade biće korišćeni moderni građevinski materijali, srednjeg i višeg kvaliteta, a tim arhitekti se pobrinuo oko najsitnijih detalja kako bi se zgrada svojim spoljnim izgledom razlikovala od ostalih zgrada i bila za klasu lepša od svih ostalih u okruženju.

Planiran početak gradnje je prva polovina aprila 2021, dok je rok za završetak radova kraj juna 2022. Planiran rok uselenja je septembar 2022 godine, nakon tehničkog prijema zgrade, uz mogućnost produženja roka za maksimalnih 3 meseca.