RUŽA PANČEVA

O nama

O nama

Kompanija „Bonum domus doo“ je dinamična i mlada kompanija koja se bavi realizacijom građevinskih projekata, osnovana u Beogradu 2019 godine, sa ciljem da Investira izgradnju stambenog objekta na projektu Ruža Pančevo u Pančevu.

Kompanija „Bonum domus doo“ je nastala kao produkt uspešnog poslovanja firmi International Health, Weiss light i dr. koje su svojim poslovanjem postale prepoznatljive kako u Srbiji, tako i u regionu.

Cilj kompanije je da kvalitetom gradnje, pruženom uslugom i poverenjem koje svakim danom stičemo kod naših kupaca ozbiljnim pristupom svom poslu budemo drugačiji od ostalih, da kompanija omogući kupcima najoptimalniju varijantu odnosa cene i kvaliteta kvadrata stana ili poslovnog prostora na atraktivnim lokacijama, uz garantovanu sigurnost kupčeve investicije.

Ono što nas bitno razlikuje od ostalih Investitora je to što se u svim aspektima poštuju zakonske procedure o planiranju i izgradnji, pravilnici u građevinarstvu te kupcima garantujemo dobijanje upotrebne dozvole.

Naš tim, sačinjen od ljudi koji imaju iskustva u građevinarstvu će se pobrinuti da Vam kupovina napokretnosti ne bude stresna i naporna, jer je kupčev komfor naša briga.

BONUM DOMUS – Vaš komfor je naša briga!